Sinu rendikorv

Sinu rendikorv on tühi

Kõige kuumemad suve dekoratsioonid sinu üritusele!

Kõige kuumemad suve dekoratsioonid sinu üritusele!

Ühel hästi korraldatud üritusel on detailideni läbimõeldud kujunduselemendid. Õhustiku ja meeleolu sinu sündmusele loob ju ruum, kus see toimub. Aga, millised on selle suve trendid? Meie aitame sind!

Algamas on suvehooaeg ning meie valikus on lisaks olemasolevatele aegumatutele toodetele ka palju uusi dekoratsioone ja mööbliesemeid. Sellel suvel leiad glamuurset kulda ning elegantset marmorit. Valikusse lisasime ideaalselt komplekti kuuluvaid sofasid, toole, valgusteid, laudasid ja palju muud, mida just sellel hooajal vajad.

Vaata kõige populaarsemaid tooteid:

Pehmed ja kuninglikud sofatoolid.
Valikus on elegantsed sinine, roheline, roosa ja must. Toolide raam on valmistatud kullakarva ja modernse disainiga.

 

Diivanid ja pingid pehmete patjadega.
Käe-ja seljatoed on valmistatud stiilses põimiktehnikas. Sobivad suurepäraselt terrassidele või roheala mööbliks.

 

Kuldse jalusega akrüülvalgustid.
Sobivad ideaalse õhkkonna loomiseks laudadele ja muudele alustele. Lambi kuplid on valmistatud akrüülist, mis heidavad endast imelisi salapäraseid varje.

 

Valgete marmorplaatidega ja kuldsete raamidega alused.
Erisuguseid aluseid saab kasutada näiteks diivanilaudadena ning lillevaaside või valgustite alustena. Stiilipuhas disain annab ruumile hurmava välimuse.

 

Muud dekoratsiooni elemendid.
Lisaks leiad meilt erisugused kohvilauad ning gala-ja püstlauad, mis on valikus nii kuldsete kui ka tumedate jalgadega. Lauad on efektsed ka ilma linata, sest lauaplaate katab imeilus valge marmor. Samas tootesarjas leiad veel palju muud: kuldsed lilleraamid, vaheseinad ja riiulid, mis sobivad ülejäänud mööbliga kokku nagu valatult. Sealjuures on meil nii valgete kui heleroosade õitsevate õitega kunst kirsipuud, mis kaunistavad sinu ruumi.